Роднини на Меган Маркъл, херцогинята на Съсекс, с които тя

...
Роднини на Меган Маркъл, херцогинята на Съсекс, с които тя
Коментари Харесай

Защо роднините на Меган Маркъл прекъснаха отношенията си с нея?

Роднини на Меган Маркъл, херцогинята на Съсекс, с които тя към този момент не поддържа връзка, разкриха детайлности за разрива й с роднините по бащина линия. Това те оповестиха в изявление за 7NEWS.

Според татко ѝ Томас Маркъл, нейната полусестра Саманта и брата Томас, раздорът в фамилията е настъпил преди сватбата ѝ с принц Хари. Те допускат, че Мегън ги считала за незадоволително представителни, с цел да се срещнат с британското кралско семейство.

За Меган Маркъл повода за раздялата със фамилията на татко ѝ вероятно е папарашката фотосесия, проведена от Томас Маркъл през май 2018 година, състояла се малко преди сватбата.

Саманта Маркъл разкри в общото изявление, че Меган " към момента щеше да е сервитьорка, в случай че не беше татко ѝ " и назова връзката им с принц Хари " токсична ".

78-годишният Томас Маркъл получи инсулт през 2022 година и сподели, че в действителност желае да се сдобри с щерка си. Той твърди, че преди сватбата на Меган те са били доста близки и той е бил воин за Меган. За да потвърдят думите си, семейство Маркъл сподели на публицистите голям брой фотоси и видеоклипове, на които щастливата Меган може да се види на взаимни пътувания, екскурзии и фамилни тържества.

Томас Маркъл също реагира на думите на принц Хари, че Меган скърби за загубата на татко си. „ Тя ме умъртви и по-късно стартира да скърби “, изплака родителят.

Интервюиращият обаче допусна, че семейство Маркъл по собствен си метод семейство не са по-добри от Меган, защото те също са спечелили пари от фамилния спор. На това Маркъл-старши отговори, че „ в случай че хвърлите камък по някого, той също ще ви отвърне “.

Маркъл приказва и за аргументите, заради които е дал на „ Дейли мейл “ персоналното писмо на Меган. Той сподели, че Меган е посочила това писмо на шестима души, а Томас Маркъл просто е желал хората да чуят позицията му в този спор. Въпреки това, в този момент той твърди, че би предпочел да " изгори писмото ", в сравнение с да го показа с пресата.

Саманта Маркъл упрекна Магън в липса на " емпатия, съвест и състрадание ". Тя добави, че не чака никакви известия от Меган или опити за помиряване, в случай че " няма личен претекст ".

Самата Меган Маркъл неведнъж е споделяла в изявленията, че в никакъв случай не е била близка с роднините на татко си.

Меган Маркъл не участва на коронацията на Чарлз III, макар формалната покана от страна на своя тъст. На тържеството в Уестминстърското абатство присъстваше единствено принц Хари.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР