Родната звезда Кубрат Пулев и шампионът Антъни Джошуа ще се

...
Родната звезда Кубрат Пулев и шампионът Антъни Джошуа ще се
Коментари Харесай

Ясно е кога ще е мачът Пулев-Джошуа, търси се мястото

Родната звезда Кубрат Пулев и първенецът Антъни Джошуа ще се бият на огромен стадион за международната купа по бокс за експерти в тежка категория. Това оповестява Gong, цитирайки изявление на мениджъра на българина Ивайло Гоцев пред в. „ България през днешния ден ".

Той води договарянията от страната на Кобрата дружно с юрист Джон Уърт и именития американски промоутър Боб Аръм. Триото се пробва да изстиска оптимално положителни условия в пазарлъка с британската лисица Еди Хърн.

„ Активно сме в диалози ", разяснява Ивайло Гоцев. „ Ние сме на ред, това е действителността. Приказвал съм с мениджъра на Александър Усик. Те нямат искания незабавно да се бият с Джошуа. Нуждаят се от още един мач в тежка категория преди този момент ", добавя той.

Битката сред Пулев и Джошуа ще се състои наложително преди 31 май, акцентира Ивайло Гоцев. „ Засега работният вид е за средата на април или началото на май ", добави мениджърът на българския боксьор. „ Много са значими тънкостите на самата среща. Но няма да има проблем, тъй като нашият екип има общ опит в професионалния бокс над 100 години. Еди Хърн е търговец и знае, че мач с Кубрат ще е атрактивен. Една от нашите хрумвания е срещата да бъде на неутрална територия ".

Четири са разновидностите за хазаин. Една от тях е Кардиф, Уелс, където трябваше да се организира борбата сред Джошуа и Пулев през 2017 година Тогава българинът се контузи. Със столицата на Уелс обаче вариантите не се изчерпват. „ Не би трябвало да се изключва и Съединени американски щати. Имаме няколко международни дестинации. Става въпрос за огромни игрища, в това число и на екзотични места ", добави Гоцев. „ Говорим също по този начин и за новия стадион на футболния Тотнъм ", разясни той.

Според Гоцев договарянията няма да бъдат финализирани преди края на годината. Реалният период за сключване на контракт е към средата на януари.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР