Родната майка на певицата и актриса Антоанета Добрева-Нети -Джилда Първанова

...
Родната майка на певицата и актриса Антоанета Добрева-Нети -Джилда Първанова
Коментари Харесай

Майката на Нети вкара мъжа си в гроба

Родната майка на певицата и актриса Антоанета Добрева-Нети -Джилда Първанова - Алексиева е вкарала в гроба първия си брачен партньор Красимир Левашки, който дълги години работи като тонрежисьор на именитата група „ Диана Експрес”. В това я упрекна първородната й щерка Виргиния Левашка във Facebook.

„ Преди три седмици майка ми направи една огромна нелепост. И той я претърпя доста тежко. Спря да си пие медикаментите, спря да се храни, изпадна в доста дълбока меланхолия. Беше доста афектиран на някой „ приятели”, които вместо да го поддържат, възторжено се радваха за щастието на майка ми, само че на гърба на татко ми. Това приятелство/предателство го срина ", написа Виргиния за татко си. Тя засяга телевизионно предаване отдадено на сензационното изобретение на Нети, че е осиновена и е разкрила същинските си родители след 45 години.

Нети сподели майка си Джилда, която се включи по Skype от Германия, и татко си- артистът от плевенския спектакъл Петьо Кръстев. Тогава стана ясно че Джилда е забременяла след краткотрайна връзка с Кръстев, само че след раждането на Нети, е оставила бебето в Дом „ Майка и дете”, а 6 месеца по-късно то е осиновено от знатно столично семейство. Изпълнителката на „ Луната спи” сподели, че е научила аргументите за дейностите на майка си, само че детайлностите не били за оповестяване в ефир.

Според „ Телеграф” по това време Джилда е била омъжена за Красимир Левашки и двамата към този момент са имали щерка си Виргиния. Озвучителят не е приел изневярата на жена си и двамата се разделили, а откакто родила извънбрачното си дете го изоставила в сиропиталище, отпътувала за Германия, където живее и до през днешния ден.

Именно тези разкрития от тв екрана унищожили някогашния и мъж, който музикантите познават като Краси Левака и на 29-ти април умрял. "Последните три седмици бяха доста тежки за него. Той се съобщи. Преди две години направи бъбречна рецесия, а по-късно инфаркт. Всеки ден приемаше медикаменти ", разкрива с болежка щерка му. Тя споделя че Таня Георгиева е дамата, която е осигурила пари за лекуването и за погребението му. Приятелите му в обществената мрежа с изненада научиха тъжната новина и упрекнаха наследницата му, че не ги уведомила по-рано, с цел да го изпратят.

"Изпратих го сама, по този начин както се грижих за него през последните на 20 години. Защото аз бях до него, единствено аз го защитавах, когато другите му някогашни близки се гавриха с положителното му име и сърце. Който не го е лекувал, който не го е молил да яде и не е слухтял пред вратата му да чуе дали диша - няма право да ме съди. Изпратих го с рокендрол, уиски и цигара. Той нямаше потребност от изпращачи. Той си реши по кое време и по какъв начин да си отиде, аз уважих този му избор. Ако търсиш някого да обвиняваш- може да се обадиш в Германия ", съобщи Виргиния, намеквайки че майка й Джилда е отговорна за гибелта му.

фотография:bTV
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР