Родната демократична общност, подкрепяща Украйна, трябва да бъде унищожена -

...
Родната демократична общност, подкрепяща Украйна, трябва да бъде унищожена -
Коментари Харесай

Костадинов призова да бъде унищожена демократичната общност

" Родната демократична общественост ", подкрепяща Украйна, би трябвало да бъде унищожена - за това приканва водачът на третата политическа мощ " Възраждане " Костадин Костадинов в публична позиция през днешния ден, напомняща реториката на немската Националсоциалистическа партия.

Според него прекратеният за по-малко от денонощие бунт на Частната военна компания  " Вагнер " в Русия през вчерашния ден е провокирало " небивало отчаяние " измежду подкрепящите Украйна, които съгласно него са призовавали за война и избивания.

" Сега, несъмнено, са разочаровани, само че единствено няколко часа бяха задоволителни, с цел да се види какво съставляват те - една озверяла античовешка паплач, жадуваща кръв и мечтаеща за войни и принуждение. Ето за какво дълг на всеки един естествен жител е да направи всичко по силите си, с цел да може тази уродлива сган да бъде унищожена - за положителното освен на България, само че и на човечеството ", написа той в позицията.

Костадинов, твърдял неведнъж до момента, че не поддържа Русия, афишира, че тя е " велика мощ " и подценяването й ще докара до " тежки последствия за подценяващите. "

" Тя в никакъв случай не е толкоз слаба, колкото се желае на враговете и, и в никакъв случай не е толкоз мощна, колкото и се желае на нея самата. Ето за какво ще завоюва войната в Украйна, само че отново заради тази причина няма да го стори елементарно и бързо. "

Той подлага на критика и реакцията на българското държавно управление, свикало през вчерашния ден изключително съвещание - което в последна сметка се случи откакто Кремъл и Пригожин реализираха сделка и той обърна " музикантите " назад на едвам 200 км от Москва. Според Костадинов всички български медии пък са разпространявали " подправени вести ".

Позицията с апели за принуждение идва два дни, откакто за следващ път симпатизанти на " Възраждане " нападнаха български жители, отишли на прожекция на филм - този път във Варна. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР