Роджър Федерер не се е появявал на професионален турнир от

...
Роджър Федерер не се е появявал на професионален турнир от
Коментари Харесай

Моментът наближава: Федерер планира скорошно завръщане на корта!

Роджър Федерер не се е появявал на професионален шампионат от миналогодишния Уимбълдън, когато отстъпи на четвъртфиналите от Хуберт Хуркач и след това се подложи на поредна намеса в региона на коляното. Този уикенд швейцарецът ще стъпи за пръв път на корта от близо осем месеца насам, с цел да поиграе тенис със своята дългогодишна брачна половинка Мирка, а също така Маестрото зарадва своите фенове с още отлични вести.

Днес 20-кратният първенец от Шлема посети надпреварата по ски алпийски дисциплини от Световната купи при дамите в зимния курорт Ленцерхайде и загатна за напълно скорошно завръщане в Тура. Бившият номер едно показа, че може да се похвали с отлични резултати от последния си ядрено-магнитен резонанс и евентуално ще го забележим в деяние до края на това лято.

Припомняме ви, че Федерер към този момент удостовери присъединяване на отборната демонстративна конкуренция Laver Cup, която ще опълчи за шести следващ път най-хубавите играчи от Европа и останалата част на света. Този път шоуто ще се организира в Лондон, а плануваните дати са тези сред 23 и 25 септември.

Says he had a very good MRI and will plan his comeback on tour for late summer early autumn this year
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР