Родителите на убитата операторка заведоха дело срещу Алек Болдуин. Именно

...
Родителите на убитата операторка заведоха дело срещу Алек Болдуин. Именно
Коментари Харесай

Родителите на убитата операторка заведоха дело срещу Алек Болдуин

Родителите на убитата операторка заведоха дело против Алек Болдуин. Именно той я простреля по време на фотоси, оповестяват Ройтерс и АП, базирайки се на юриста на фамилията. 

Родителите и сестрата на Халина Хъчинс съдят Алек Болдуин и други членове на екипа за случая по време на фотосите на кино лентата " Rust " през 2021 г. 

Изявлението на фамилния юрист идва след повдигането на обвиняване за непредумишлено ликвидиране против Алек Болдуин от прокуратурата на Санта Фе на 31 януари. Според обвиняването Болдуин е показал неблагоразумие, довело да прострелването на Хъчинс с държания от него револвер. 

При случая с оръжието Болдуин рани и режисьора Джоел Соуза. 

Отговарящата за оръжията на снимачната площадка Хана Гутиерес-Рийд също е упрекната в непредумишлено ликвидиране.

Съпругът на Халина Хъчинс - Матю Хътчинс, стигна до съглашение с продуцентите на кино лентата в края на предходната година. Част от съглашението гласи, че Матю ще бъде продуцент на „ Rust " при вероятно възобновяване на фотосите. Мат Хъчинс  заяви, че няма интерес да повдига обвиняване против Болдуин и продуцентите на кино лентата, наричайки гибелта на брачната половинка си " ужасяващ случай ". 

Адвокатът на родителите и сестрата на Халина Хъчинс - Глория Алред разгласи, че ще разкрие нови детайлности за делото на конференция. Адвокатът на Алек Болдуин Люк Никас не разяснява изказванията. 

Загиналата Халина Хъчинс е от украински генезис. Според юриста на родителите й Олга Соловей и Анатолий Андросович и на сестра й Светлана Земко простреляната операторка е подкрепяла прочувствено и финансово фамилията си. Светлана Земко е майка на бебе и на 4-годишно дете и работи като сестра в незабавно поделение. Съпругът й е на фронта.

През 2021 година артистът Алек Болдуин съобщи, че не е насочвал револвера към никого и не е дърпал спусъка. 

Според тестванията на ФБР револверът, с който е убита Халина Хъчинс, е функционирал обикновено и не би могъл да създаде изстрел без дърпане на спусъка. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР