Родителите на нападателя на Ливърпул Луис Диас са били отвлечени

...
Родителите на нападателя на Ливърпул Луис Диас са били отвлечени
Коментари Харесай

Въоръжени отвлякоха родителите на футболист от Ливърпул

Родителите на нападателя на " Ливърпул " Луис Диас са били отвлечени тази нощ (българско време), заяви основната прокуратура на Колумбия. Инцидентът е станал в северната част на страната.

" На основната прокуратура бе обявено за отвличане на родителите на Луис Диас в региона на Баранкас, повинция Ла Гуахира, след което профилирана група прокурори, чиновници на техническото разследване и следователи от обединената полицейско-военна група за битка с отвличанията започнаха незабавни ограничения поустановяване местонахождениетона тези хора и издирването на отговорните ", се споделя в профила на прокуратурата в " Туитър ". 

Според локалните медии майката и бащата на колумбийския национал са били отвлечени от най-малко двама въоръжени и маскирани, когато спрели на бензиностанция. Бащата е бил откаран с мотоциклет, а майката - със фамилния автомобил.

Няколко часа по-късно стана известно, че полицейски екип е съумял да освободи майката на футболиста - Силенис Маруланда, и това бе оповестено персонално от пезидента на Колумбия Густао Петро, съобщи " Сега ". Обаче опитите на проверяващите да бъде открит и освободен бащата към този момент удрят на камък. Не е известно похитителите да са поискали откуп.

26-годишният Луис Фернандо Диас Маруланда подписа с " Ливърпул " през 2022 година, откакто до тогава играеше в " Порто ". До момента той има 30 мача и 10 гола за отбора. За националния отборна Колумбия нападателят има 43 участия и 9 гола.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР