Родители от Русе излязоха на протест срещу насилието в детските

...
Родители от Русе излязоха на протест срещу насилието в детските
Коментари Харесай

Родители от Русе излязоха на протест срещу насилието в детските градини


Родители от Русе излязоха на митинг против насилието в детските градини. Въпреки студеното време, те се събраха на площада пред общината и разпънаха плакати, с цел да изразят желанието си децата им да бъдат предпазени посредством видеонаблюдение, съобщи кореспондентът на БГНЕС в района.

Родителите желаят да се спре както физическата, по този начин и словесната експанзия против децата им, с цел да спокойни всички.

Родителите са безапелационни, че би трябвало да има камери в занималните, с цел да се следи за държанието на личния състав и да има непрекъснат надзор. Притеснени са от многочислените записи на принуждение, изнесени в обществените мрежи и медиите. Лошото отношение към децата води до смяна в държанието и на самите малчугани,като ги прави по-агресивни. Децата би трябвало да се възпитават с самообладание и обич, споделят майките.

От общината изцяло споделят настояванията им, защото това ще отбрани и учителите от голословни обвинявания. В момента в 26-те детски градини в Русе работят 111 камери, само че единствено на входовете, в коридорите и кухните. Въпреки че администрацията има подготвеност да сложи неотложно камери и в занималните, към момента в нито една група няма заявления за единодушие от всички родители, каквото е условието по закон. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР