Родители от Пловдив алармират за инцидент в детски образователен център

...
Родители от Пловдив алармират за инцидент в детски образователен център
Коментари Харесай

След детски център в Пловдив: Дете е с разбита уста, счупен зъб и синини

Родители от Пловдив сигнализират за случай в детски учебен център в града, при който е потърпевш синът им. Детето е с разрушена уста, строшен зъб и синини след посещаване в центъра.
Прочетете още
Момченцето, което е на година и 11 месеца е със междинна телесна щета. Това демонстрира прегледът на правосъдните медици.

Васил Канев, татко на потърпевшото дете съобщи, пред Нова телевизия, че към момента нямат никакви пояснения. Той добави, че желае институциите да вземат ограничения. Канев сподели, че съгласно личния състав на детския център детето е паднало на двора. „ Ако това беше по този начин, щеше да има охлузвания или ожулвания. Сезирам всички органи на реда. Искам и Национална агенция за приходите да влязат, с цел да създадат инспекция в центъра. Ние 7 месеца не сме получавали никакъв касов бон за заплащанията, които правим ”, сподели още бащата.

По думите му фамилията е извънредно афектирано и желаят органите на реда да си свършват работата. Те упорстват да знаят дали въпросният детски център има лиценз за осъществяваните действия. Според него това е втори случай за последните четири месеца, а преди този момент синът им е бил ухапан от друго дете.

Управителят на заведението Петя Паунова описа, че случаят се е случил в двора. „ На място са били 11 деца с 3 учителки. Детето се е спънало. До три години децата нямат инстикт, с цел да се пазят при рухване. Заставам зад моя личен състав. Те гледат децата като свои лични. Насилие няма. Детето е паднало, блъснало си е зъбчето, в резултат на това зъба му строшен ”, добави Паунова. Тя сподели, че детето е било изпратено на доктор и ортодонт. Управителят на центъра добави, че заведението е учебен детски център, а не детска градина. Според нея единствено детските градини имат лиценз. По думите и обектът не е под видеонаблюдение. „ Работим на 100% законно ”, сподели тя.

Бащата посочи, че съгласно него думите на Паунова не дават отговор на истината и ще направи всичко допустимо обстоятелствата към случая да бъдат изяснени.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР