Родители организират през Фейсбук протест утре (събота) в 12 часа

...
Родители организират през Фейсбук протест утре (събота) в 12 часа
Коментари Харесай

Родители излизат на протест с искане за връщане на децата в училище

Родители провеждат през " Facebook " митинг на следващия ден (събота) в 12 часа пред президентството. Те желаят неотложно връщане на всички деца в класните стаи. Сега в множеството области на страната присъствено учат единствено тези от 1 до 4 клас, които минават тест за COVID-19 два пъти седмично.

" Трета поредна образователна година децата ни са пред компютрите. Без изгледи за смяна. Институциите дадоха доста обещания, че ще защитят децата и присъственото образование, само че без резултат ", разяснява във " Facebook " доктор Таня Андреева. Протестът е пред президентството, тъй като 25 дни откакто президентът излезе с апел връщането на децата в учебно заведение да стане приоритет, онлайн образованието продължава.

" Децата би трябвало да са в учебно заведение и да учат безвредно. Още лятото говорихме за щадящите проби и регулярното тестване на всички възпитаници и учители. 3 месеца по-късно още няма проби за всички възпитаници. Здравето е цялостно физическо, психическо и обществено благоденствие. Затварянето на учебните заведения въздейства на децата и в трите аспекта ", споделя доктор Андреева. Днес  , че всички деца ще се върнат в класните стаи, когато заболеваемостта в региона, в която живеят, спадне до под 250 на 100 000 души или се обезпечат проби за всички, пише
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР