Родители на новородено твърдят, че детето им е пострадало по

...
Родители на новородено твърдят, че детето им е пострадало по
Коментари Харесай

Изписаха новородено със счупен крак, след като било прието с жълтеница

Родители на новородено настояват, че детето им е потърпевшо по време на престой в болница. Според тях бебето било признато с жълтеница, а когато отишли с цел да си го приберат, разбрали, че е със строшен крайник, съобщи NOVA.

Бабата на детето показа, че откогато било признато, те нямали информация за положението му. Когато се обаждали в болничното заведение, лекарите не им вдигали, сподели още тя.

Когато другата баба на кърмачето позвъняла споделили, че детето се намира в „ Пирогов”, а те трябвало да го приберат от там. Докато околните се провеждат да тръгнат, се оказало, че дребният Боби е върнат в Благоевград с кола за спешна помощ.

Според майката случаят е подбуден от лекарска неточност.

„ Или са го изпуснали, или са го дръпнали. Детето няма по какъв начин единствено да си счупи крака”, безапелационна е тя.

Лекарите настояват, че бебето е признато с контузия, без те да схванат.

Момченцето е на 22 дни. Близките му споделят, че доста плаче и е уплашено. Според епикризи крачето му е счупено на две места. „ Те може би са го били, както малтретират други деца”, споделя бабата на детето. Тя добави, че желае заслужено дисциплинарно наказване за виновниците.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР