Родители на деца, подлежащи на записване в детска ясла на

...
Родители на деца, подлежащи на записване в детска ясла на
Коментари Харесай

Започва втори етап за записване в детски ясли на територията на община Благоевград, документи могат да се подават от 1 до 5 април 

Родители на деца, подлежащи на записване в детска ясла на територията на община Благоевград, могат да подават заявки за кандидатстване по електронен път от 1 до 5 април 2024 година

Към момента има незаети места в четири от общо шестте детски ясли в регионалния център. Те са разпределени както следва: ДДЯ №2 „ Радост “ – 9 свободни места, ДДЯ „ Славей “ №3 – 3 свободни места, ДДЯ №5 „ Конче Вихрогонче “ – 3 свободни места, ДДЯ №12 „ Кокиче “ - 15 свободни места.

Това е вторият стадий през актуалната година, в който могат да бъдат подадени документи за постъпване в детско заведение на деца от 10 м. до 3-годишна възраст.

Настоящият банкет се отнася за интервала от м. април – м. юни.

На 12 април, след инспекция на данните за меродавност, ще бъдат оповестени и резултатите за класиралите се деца, а записването следва да бъде направено от 15 до 19 април.

Кандидатстването за общинските детски ясли на територията на Благоевград се реализира посредством електронна платформа на адрес: www. priem-blagoevgrad. bg ⇒ секция „ Детски ясли “ ⇒ “Регистрация “.

Там се вкарват нужните данни за кандидатстване. Родителят/настойникът, който подава документите би трябвало да следи класирането на детето в основания си профил. Въведената информация се обработва автоматизирано и се ревизира за уместност и меродавност. Деца, за които са подадени неточни данни ще отпадат от първичното класиране.

Родителите следва да имат поради, че в случай че детето не бъде записано в детска ясла след оповестяване на класирането, то за идващ интервал е належащо документите да бъдат подадени отначало.

При записване в съответното детско заведение би трябвало да бъдат предоставени следните документи:

-Оригинал и ксерокопие от:

*Удостоверение за раждане на детето;

*Документ за идентичност на заявителя;

*Всички документи, удостоверяващи посочените в генерирането заявление критерии.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР