Родители на 6-месечно бебе и още две по-големи деца са

...
Родители на 6-месечно бебе и още две по-големи деца са
Коментари Харесай

Родители на 6-месечно бебе са жертвите от кървавия ужас в София

Родители на 6-месечно бебе и още две по-големи деца са починали при зверската злополука с мотор на столичния бул. "България " към 4 часа през днешния ден.

Христо Тепавичаров, прочут с прякор Феята, е карал машината, а откъм гърба е била брачната половинка му Мария Георгиева-Тепавичарова. Вероятно поради прекомерно огромна скорост мъжът е изгубил надзор и се е забил в мантинелата.

Мария е починала на място, а Христо малко по-късно в болничното заведение, където е откаран с тежки контузии от удара. Въпреки напъните на лекарите той не е имал шансове да оцелее.


Кървав смут с две жертви на столичния бул. "България "

Двамата са се оженили на 1 ноември 2016 година, а единствено преди половин месец са били дружно на море. Малката им дъщеричка се е родила през март.
На 29 август Христо е написал прочувствено обръщение до жена си, отдадено на годишнината от първата им среща.

Съдбата ще сбъдне единствено броени дни по-късно и клетвата му, че само гибелта ще ги раздели. Ето какво написа влюбеният мъж:

Спомняш ли оня ден, когато се срещнахме......на онази спирка..... Аз го помня, доста добре. От тогава сме дружно. Само 2 години по-късно се врекохме да бъдем дружно в наслада и болежка, в благополучие и горест, до като гибелта ни раздели.

Аз помня, помня добре. Всеки следващ ден, към този момент 2,5 години, откогато си казахме "да ". Винаги ще бъда до теб, постоянно ще те сюрпризирам, въпреки и не постоянно единствено позитивно.

Ще бъда крепко стъпил на земята, с цел да бъда твоята опора, по този начин както и ти за мен. Каквото и да се случи, ще бъда зад тила ти, ще те поддържам и боготворя. Ти си майка на децата ми, само че се грижиш и за мен. Прощаваш и преглъщаш грешките ми, въпреки от време на време да не го заслужавам.

Ти направи доста за мен, а даже нямаш визия. Това е нещо, което остави бездънен белег в сърцето ми. Ти си! Винаги си била и ще бъдеш, обич моя!



На 12 юли Христо е постнал размишления, от които излиза наяве, че е работи като барман и от време на време е много необмислен, когато седне на мотора. Ето и монолога му в обществената мрежа с достоверния правопис:

Моторист съм майко,от тези безмозъчните дето ни избиват ден след ден... Дето караме мотори на погашение за по хиляда лв.... Дето си купуваме каски втора ръка и немски скъсани костюми... Онези който караме на ръба на живота...

Онези мотористи майко,които сме нямали мозък и хвърчим по улиците с 200 км тези майко, които сме толкоз неприятни че когато падне другар прочут или не прочут ние се събираме и оказваме помощ кой с каквото може...

Мразят ни майко,мразят ни всички,защото ние живеем, тъй като нашият живот е на 2 гуми... Но майко те незнаят...

Не знаят че под каската аз съм индивидът, барманът, кой­то вижда по какъв начин изневеряват на дамите си по нощните заведения, който слуша техните истории и им дава препоръки,който търпи отайката на обществото... Не знаят майко не знаят че имам другарка която всяка вечер ме чака да се прибера... И ти майко всеки ден ме проверяваш дали съм жив и здрав...

Не знаят майко незнаят тъй като загубихме човечността си... Кажи ми майко с какво са повече те от нас... Тези който ни избиват по пътя с колите купени от родителите им... С какво майко... Аз съм моторист,но под каската и аз съм един от тях,може би малко по-добър!!!

В своя коментар за откровенията на своя обичан Мария припомня, че той в действителност прекалява със скоростта:
Много е хубаво, само че дръж коригирай малко скоростта... мен ме возиш с 280, не знам по какъв начин по този начин реши 200 да напишеш.






Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР