Родител е осъден заради бесен скандал, който вдигнал пред 6-месечното

...
Родител е осъден заради бесен скандал, който вдигнал пред 6-месечното
Коментари Харесай

Осъдиха баща заради бесен скандал пред пеленаче

Родител е наказан поради гневен скандал, който вдигнал пред 6-месечното си дете. Състав на Софийски областен съд с ръководител Валерия Ватева е осъдил татко по Закона за отбрана от домашно принуждение. Съдът е приел, че макар че детето не е насилено физически и не схваща какво се случва, то е жертва на домашно принуждение, написа в. "Телеграф ".

Майката се разделила с бащата на детето си и отглеждала бебето в къща дружно с родителите си в столицата. В един прелестен ден пристигнал бащата, с цел да види детето. Избухнал величествен скандал сред родителите, в центъра на който се оказва пеленачето. Възрастните по този начин крещяли, че ги чули всички съседи. От цялата кавга бебето избухнало в безумен рев. Впоследствие бащата е наказан да се въздържа от домашно принуждение и отнася санкция от 200 лв..

"Приех, че това е принуждение с изключителна огромна степен на социална заплаха над детето, тъй като това посажда семето, което след това доста мъчно може да се изтръгне и поврежда душeвността. В случая не е належащо да удрят детето, те ментално са му нанесли подобен побой, че то не би могло да се съвземе дълго време ", показва арбитър Ватева. Според закона даже и вербалната експанзия в наличието на дете се смята за домашно принуждение. За такова може да се сметне и ограничението на връзката родител - дете по телефон или скайп, изясни Ватева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР