Родените под знака на Дракона са се появили на бял

...
Родените под знака на Дракона са се появили на бял
Коментари Харесай

Какви са хората, родени под знака на Дракона

Родените под знака на Дракона са се появили на бял свят през 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988 или 2000 година. Драконът е деен, интелигентен, самонадеян, внимателен и деятелен.

Това е един от най-победоносните знаци на китайския хороскоп. Хората, които са родени в година на Дракона, са родени с шанс. Той ги следва на всички места.

Драконът е напорист, напряко гори във всяко нещо, с което се заеме. Той е роден герой и роден победител. Много му е обещано още по рождение, само че и доста се изисква от него.

Големият му разсъдък и естествените му способности елементарно му проправят пътека към триумфи в кариерата и в креативната сфера. Драконът не търпи подигравки.

Той може да елементарни смешка, която е за негова сметка, само че единствено на един представител на зодиакалния кръг – това е Маймуната. Бракът на Дракон и Маймуна е жертван единствено на благополучие.

Драконът е необятно скроен, той е с положително сърце и е милосърден. Понякога е недодялан и не може да сдържа страстите си, само че елементарно му минава неприятното въодушевление.

Драконът постоянно е център на вниманието и обичан от доста хора, той провокира удивление и почитание, неговото мнение постоянно се търси и се изслушва.

Драконът се стреми да бъде водач на всички места и във всичко. В любовта е сантиментален, любвеобилен до неблагоразумие, мъчно прости изневярата, само че елементарни ли, значи това е огромната му обич.

Драконът не е кадърен на двуличие. Той е лековерен и елементарно може да бъде измамен. Драконът е най-хубавият консултант. Една от неприятните му черти е неговата надменност.

Каквато и кариера да избере, Драконът ще пожъне големи триумфи на всяко занятие. Драконът обича да е самичък, макар че е любвеобилен, не желае да се обвързва.

Най-неподходящи сътрудници за Дракона са Тигърът и Кучето. Той може да се схваща добре с Плъх и Змия, а също по този начин и с Петел, както и с Маймуна.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР