Родена е в Ню Йорк. Баща й е датски архитект,

...
Родена е в Ню Йорк. Баща й е датски архитект,
Коментари Харесай

И киното, и живота са просто един голям панаир на суетата - СКАРЛЕТ ЙОХАНСОН

Родена е в Ню Йорк. Баща й е датски проектант, а майка й е еврейка. Притежава американско и датско поданство. Тя е едно от петте деца в фамилията. Има брат близнак.

Кариерата й в киното стартира, до момента в който е едвам на 10 години с ролята си на Лора Нелсън в „ Север “.

През 2000-те години Скарлет Йохансон се трансформира в следващата муза за Уди Алън , участвайки в няколко негови кино лентата, измежду които шедьовъра от 2008 година „ Вики, Кристина, Барселона “.

Достига популярност с ролята си във кино лентата „ Повелителят на конете “. По-късно получава овация от страна на филмовите критици за своето присъединяване в „ Призрачен свят “.

Получава премия БАФТА и номинации за Златен глобус за своето осъществяване в „ Изгубени в превода “ и „ Момичето с перлената обица “ през 2003 година.

Филмовата й кариера се добавя от музикална. През 2008 година дебютира като вокалистка на своя първи музикален албум, озаглавен „ Anywhere I Lay My Head “, който съдържа разнообразни версии на песни на композитора и артист Том Уейтс . Следва издание на взаимен албум с изпълнителя Pete Yorn „ Break Up “.

В „ Повелителят на конете “

Моето потомство е неуместно потомство. С какво израснахме. Дъвки, поп банди от сладкогласни момчета и чудовищни хибриди от рап и метъл.

Рецептата за хубост която съм наследила от майка си: пий доста вода, в никакъв случай не ставай по будилник и в никакъв случай не пуши.

Ceксуалността е нетрайна стока, която не трябва да пренебрегвате.

Всички споделят: феновете вземат решение всичко. Но феновете, в последна сметка, не вземат решение нищо. Зрителя просто взема това, което му се дава.

В множеството филми, когато има мъж и жена, дамата постоянно е обект на мъжкото предпочитание, в една или друга степен.

Преди да фотографирам „ Мач пойнт “, не можех да се целувам добре. Трябваше ми много време, с цел да го върша безапелационно освен за камерата, а и за Джонатан Рийс Майърс, който ми партнира.

Щастие – това е когато имаш накъде да насочиш своето безумство.

Намирам хубост в невероятните неща – да вземем за пример да покажеш глава през прозореца или да постоиш на пожарния излаз.

Ако в живота ти има мъртвило и ти не знаеш, какво да правиш – чакай. Но не чакай прекомерно дълго, а в случай че чакаш прекомерно дълго – направи нещо.

Добре че пристигна зима и обух дълги панталони. Цяло лято папараците се скъсаха да ме преследват и да ме снимат в обичаните ми къси панталони цвят каки, с цел да извърнат внимание какъв брой са ми напълнели бедрата.

И киното, и живота са просто един огромен панаир на суетата.

Докато хората четат таблоиди, актьорите постоянно ще бъдат известни.

Това, което почитам у хората, е естествеността и достоверността им. Обичам да виждам в душата. Старая се да бъда почтен човек.

В един съвършен свят бих почнала всяко другарство с това: „ По дяволите с тази учтивост. Мога ли незабавно да погледна в душата ти?

Искам да допускам на всички, с които поддържам връзка, и да спра един път вечно да поддържам връзка с тези, които не имат вяра изцяло или не имат вяра въобще.

Страхотно е да се влюбиш ненадейно в някого. Веднага се усещаш жив.

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР