Роден в семейство на имигранти и израсъл в бедните квартали

...
Роден в семейство на имигранти и израсъл в бедните квартали
Коментари Харесай

Тед Кочев с автобиографична книга


Роден в семейство на имигранти и израсъл в бедните квартали на Торонто в годините на Депресията, Тед Кочев се научава от улицата по какъв начин да споделя истории, преди да стартира работа в телевизия CBC.

Откривайки уменията си да работи с артисти и да прави кино, Кочев основава някои от най-значимите филми от волната ера на 70-те години, измежду които Обучението на Дуди Кравиц, Да се събудиш в боязън и Отборът на Северен Далас. След шлагерите от 80-те Първа кръв и Уикендът на Барни, Кочев е измежду продуцентите на ТВ сериала Закон и ред: Специални следствия. По време на кариерата си той е разгласен за болшевик от американското държавно управление, неразрешено му е да работи в Ройъл Албърт Хол в Лондон и му се е наложило да се оправя със закани за ликвидиране на една от звездите във филмите му.

Най-добрите му произведения се радват на интереса на киноманите по целия свят, в това число и на възторзите на Мартин Скорсезе и Ник Кейв. С тази книга Кочев насочва обектива към себе си. Написана с духовитост и без срам, " Моят живот в киното " не е просто мемоарна книга, само че е и роман в непосредствен проект за живота и занаята, изпълнена с истории за дългото му другарство с писателя Мордекай Рихлер и работата със звезди от ранга на Силвестър Сталоун, Джеймс Мейсън, Грегъри Пек, Ингрид Бергман, Джийн Хекман, Джейн Фонда и Ричард Драйфус. Освен всичко това книгата е цялостна и с скъпи препоръки по какъв начин да се оцелее в клопките на Холивуд.

Холивудската легенда Тед Кочев се завръща в България за премиерата на автобиографичната книга " Моят живот в киното. Режисьорска версия ". Заглавието излиза от щемпел на 28 юли.

 Снимка 305637

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР