Робин Райт разясни статуса на връзката си с бившия си

...
Робин Райт разясни статуса на връзката си с бившия си
Коментари Харесай

Робин Райт за бившия си съпруг Шон Пен: Винаги ще бъдем семейство

Робин Райт обясни статуса на връзката си с някогашния си брачен партньор Шон Пен, откакто двамата се появиха на първите страници на вестниците, тръбящи, че те са се събрали още веднъж предишния месец.

Двойката беше видяна на обществено място дружно за първи път от шест години насам, съгласно фотоси, получени от „ Page Six “.

По време на изявление за „ E! News “ Робин Райт показа, че е щастлива да поддържа другарски връзки с Шон Пен, с който имат общи деца - Дилън, на 31 година и Хопър Пен, на 29 година

 Добави изложение

Бившите към този момент от 13 години съпрузи бяха видяни, до момента в който слизаха от ескалатор, държейки всеки своя багаж, по време на дългия уикенд по случай Деня на Мартин Лутър Кинг-младши, който се падаше с начало в петък, 13 януари.

" Отивахме на събитие, обвързвано с нашите деца ", сподели тя за разходката им. " Винаги ще бъдем семейство, без значение дали сме дружно, или разграничени, и мисля, че това е прелестно и го поисквам на всички ".

Тя също по този начин добави, че е " подарък " да бъдеш " другар с бащата на децата си ", тъй като да си разведен, когато имаш деца, е " едно от най-трудните неща в живота ".

 Добави изложение

Бившата двойка беше женена от 1996 до 2010 година През годините след раздялата им Робин и Шон продължиха да работят с децата си по разнообразни планове. Дилън и Шон си партнират във кино лентата " Flag Day " през 2021 година, а Дилън взе участие дружно с Хопър във кино лентата " Signs of Love " през 2022 година А напълно неотдавна Робин трябваше да изиграе екранна майка на Хопър в идната драма „ Devil`s Peak “, чиято премиера е на 17 февруари 2023 г.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР