Робърт Кийосаки, известен с влиятелната си книга за финансово самообучение

...
Робърт Кийосаки, известен с влиятелната си книга за финансово самообучение
Коментари Харесай

Купувай Биткойн, за да се защитаваш – Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки, прочут с авторитетната си книга за финансово самообразование " Богат баща, безпаричен баща " и приет за финансов просветник, неотдавна направи изказване по отношение на Биткойн (BTC) в X/Twitter.

Насърчавайки общността да обмисли вложение в Биткойн , Кийосаки разкри, че персонално той е придобил още BTC след утвърждението на спотБиткойн ETF от основния регулатор на Съединени американски щати.

Като акцентира внезапното повишаване на държавния дълг на Съединени американски щати през последните пет месеца, Кийосаки акцентира на тревожното нарастване с още $1 трилион

Призовавайки почитателите си да диверсифицират вложенията си, той предложи средствата да се насочат към активи като злато, сребро и BTC. В предходни изявления в обществените медии Кийосаки подлага на критика Федералния запас и Министерството на финансите на Съединени американски щати, като споделяйки упованията си за най-лошия сюжет, водещ до хиперинфлация и обезценяване на щатския $.

Преди това икономисти и финансови специалисти показаха угриженост, когато държавното управление на Съединени американски щати отстрани “тавана ” за държавния дълг, позволявайки му да надвиши $31.4 трилиона.

Впоследствие националният дълг означи бърз напредък, като натрупа трилиони щатски долари и сега възлиза на към $34 трилиона.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР