Робърт Кийосаки, авторът на книгата Богат татко, беден татко, изрази

...
Робърт Кийосаки, авторът на книгата Богат татко, беден татко, изрази
Коментари Харесай

Правителството на САЩ е почти фалирало – Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки, създателят на книгата " Богат баща, безпаричен баща ", изрази опасенията си по отношение на финансовото положение на Съединени американски щати, като допусна, че страната е изправена пред банкрут заради обилни нефинансирани отговорности.

Кийосаки, който има над 2.4 милиона почитатели в Twitter, поучава аудиторията си да обмисли активи като злато, сребро и Биткойн (BTC) като надеждно средство за предпазване на цената, като се имат поради предстоящите стопански провокации, произлизащи от възходящите нефинансирани държавни разноски.

В наблюденията си върху актуалната обстановка Кийосаки акцентира безсмислието на политическите диспути към препоръчаното нарастване на лимита на дълга на Съединени американски щати с $30 трилиона, наричайки ги просто “ “.

Той посочи тревожната действителност, в която Съединени американски щати са в положение на фалит, с нефинансирани отговорности, надхвърлящи $250 трилиона, в това число обилни дериватни активи на финансовите пазари, оценени на квадрилиони или хиляди трилиони. В светлината на тези условия Кийосаки се застъпи за придобиване на злато, сребро и Биткойн .

В предишното Кийосаки тъкмо предвижда стопански срив заради решението на Федералния запас да увеличи лихвените проценти от март. Той приписа на стягането на паричната политика на Федералния запас срутва на районните банки и изрази угриженост по отношение на опцията за по-нататъшни банкови банкрути.

Също по този начин преди този момент той предвижда, че цената на Биткойн в последна сметка ще нарасне до $100,000 или даже повече.

Друга известна персона, вложителят Стенли Друкенмилър, също изрази опасения по отношение на финансовите вероятности на Америка. Друкенмилър предизвести, че дълговите отговорности и разноските на страната може да наложат доста понижаване на стратегиите за обществени услуги като обществено обезпечаване и Medicare.

По време на неотдавнашна тирада той разкри, че в случай че се отчетат отговорностите на държавното управление към бъдещите възрастни жители, действителният дълг може да доближи почти $200 трилиона, надхвърляйки сегашната оценка от $31.7 трилиона за държавния дълг на Съединени американски щати. Друкенмилър твърди, че незабавното понижаване на обществените стратегии е от значително значение за намаляване на евентуалните стопански рецесии в бъдеще.

В резюме, Кийосаки и Друкенмилър показаха угриженост по отношение на финансовото положение на Съединените щати и предлагат вложенията в злато, сребро и Биткойн. Смята се, че те могат да послужат като рационални ограничения за запазване на благосъстоянието в изискванията на идни стопански провокации.

Освен това Друкенмилър акцентира незабавната нужда от понижаване на обществените стратегии, с цел да се предотврати по-сериозен стопански спад в бъдеще.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР