Рийз Уидърспун предлага вкусно, лесно и здравословно ястие, подходящо за

...
Рийз Уидърспун предлага вкусно, лесно и здравословно ястие, подходящо за
Коментари Харесай

Рецепта за вечеря: Супа от леща по рецепта на Рийз Уидърспуун

Рийз Уидърспун предлага вкусно, елементарно и здравословно ядене, уместно за зимния интервал. Версията на холивудската актриса много наподобява на класическата чорба от леща с тази разлика, че тя употребява апарат за постепенно готвене, написа tialoto.bg.
Необходими артикули:
лук

целина

моркови

чесън

зеленчуков бульон

зелена леща

доматено пюре

сол, кимион, кориандър и червен пипер
Начин на подготвяне:
Рийз стартира да подготвя ястието, като първо задушава зеленчуците (лука, целината и морковите, тънко нарязани на кубчета) в тиган с малко олио. След това тя трансферира сместа в тенджерата си за постепенно готвене, прибавя зеленчуковия бульон, разперен във вода, чесъна, доматеното пюре и подправките. След това измива зелената леща, прибавя и нея, и долива вода в тенджерата.

Ако се постанова прибавете сол на усет. При сервиране можете да нарежете свеж магданоз.

Ако смятате, че тази рецепта е прекомерно веганска за вашия усет, то можете да добавите и наденица към нея, с цел да ви подхожда повече. Тенджерите за постепенно готвене са съвършен инструмент за дамите, които обичат да опитват в готвенето, а не следват рецептите „ по книга “.

Уредите за постепенно готвене нормално са с керамичен вътрешен съд, подложен в алуминиев корпус, самостоятелен със независимо зареждане. Те готвят обичайни ястия и кулинарни специалитети при температура сред 96 и 97Cо, в продължение на няколко часа. Те са идеално решение за заетите хора, тъй като те могат да слагат продуктите в съда и просто той ще сготви вместо тях.

Разбира се, в случай че нямате апарат за постепенно готвене, можете да употребявате класическата тенджера под налягане.

Тази версия е на Ина Гартен (Ina Garten), която е обичана готвачка на звездите и е кулинарното ентусиазъм и за други актриси като да вземем за пример Дженифър Гарнър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР