“Рисуването е преди актьорството. Тези дни си дадох за себе

...
“Рисуването е преди актьорството. Тези дни си дадох за себе
Коментари Харесай

Диана Димитрова: Има филми, в които се срамувам, че съм участвала

“Рисуването е преди актьорството. Тези дни си дадох за себе си отговор за какво се занимавам с актьорство. Ако не се занимавам с това, ще полудея тотално. Това е отдушник, метод да избягам от себе си ”. Това съобщи в изявление за bTV актрисата Диана Димитрова.

По думите й имаме доста надарени хора от всеки един департамент, които се показват на международно равнище, “но те биват потискани от системата, от изискванията, в които се постанова да снимаме ”.



Според нея нещата се получват, когато надмогнеш отговорностите си по контракт.

Димитрова призна, че има функции и филми, в които се срами, че е взела участие: “Когато човек тръгне с огромни упования, всичко рухва. Така се случи и при мен ”.

“Имам афинитет към по-отрицателните функции, прави ми се нещо друго, кото да ме покаже в друга светлина, като да вземем за пример Чарлийз Терон в “Чудовище ”, сподели Димитрова.



По думите й действителността на актьорите в България не е розова. “При нас доста постепенно се случват нещата. Като влизат в академията, би трябвало да знаят, че не е самоцел да те покажат по телевизита. Те стават будители ”.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР