Рисковете от нарастване на заболеваемостта от COVID-19 у нас се

...
Рисковете от нарастване на заболеваемостта от COVID-19 у нас се
Коментари Харесай

Петър Велков: България не тества достатъчно за COVID-19

Рисковете от повишаване на заболеваемостта от COVID-19 у нас се усилват, само че страната ни и не прави задоволително проби за ковид. 
Това съобщи в ефира на предаването просветителният специалист и учител Петър Велков. Той разяснява провокациите пред възпитаници, учители и родители в подтекста на болестта, като уточни, че децата към този момент са придобили задоволително информация за вируса и са наясно по какъв начин да се защищават в клас.
" Особено през последните два месеца, тестването беше напълно на здрави хора, пътуващи - едвам се даде PCR резултат. Това тотално изкриви ситуацията у нас ", смята Велков. Той уточни, че е имало огромен % скрита заболеваемост, която се е потвърдила от всички статистики, свързани с високия % на леталитет (смъртност) в резултат на.
Математикът обърна внимание на високия % на хоспитализации и смъртни случаи у нас, като още един път разясни, че те се явяват резултат от лимитираното тестване. Петър Велков разяснява, че в този момент и учебните заведения записват тази скрита заболеваемост, която се следи в обществото, и това води до комплициране на хората.
" Ред аргументи има да не се тества задоволително. Едната е постоянно финансова, само че за мен тя не е водеща. Ние сме една от страните, които дават минимум пари за проби, тъй като вършим минимален брой проби ", сподели Велков. По думите му таргетираното теставане за е това, което оказва помощ на страната да ръководи пандемията: става въпрос за контактни лица от първи ред, симптоматичните лица и хората в болничното заведение. 
Как се оправя българското учебно заведение в изискванията на новия ковид, обръща ли се задоволително внимание на учителите в комплицирания подтекст на присъствено и онлайн образование, и по какъв начин навлиза България в сезона на респираторните болести - целия диалог с Петър Велков гледайте във видеото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР