Риши Сунак твърди, че правителството не е искало от разтегнатите

...
Риши Сунак твърди, че правителството не е искало от разтегнатите
Коментари Харесай

Риши Сунак беше разкритикуван, че каза, че „не е героично“ публичният сектор да работи повече

Риши Сунак твърди, че държавното управление не е желало от разтегнатите публични служби да създадат „ нещо героично “, като е изисквало да работят повече, с цел да оказват помощ на министрите да намерят милиарди лири спестявания.

Министър-председателят настоя, че публичните услуги, като NHS и кметствата, би трябвало да се върнат към равнищата на продуктивност отпреди пандемията, което съгласно торите може да спести £20 милиарда годишно. Но мненията му провокираха гнева на профсъюзите, които споделиха, че той е " изцяло надалеч " от провокациите на място.

Говорейки пред Комитета за връзка с общините, господин Сунак сподели: „ Така че никой не желае нищо героично; това е просто връщане там, където бяхме. Очевидно частният бранш се оправи с това, тъй че просто връщане там, където струвахме £20 милиарда годишно. Ще увеличим обществените разноски, само че би трябвало да се съсредоточим върху извличането на повече от парите, които сме вложили, с цел да можем отговорно да понижим налозите на хората. “

Пом...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР