Ripple, компанията, която стои зад XRP, призовава Комисията по ценни

...
Ripple, компанията, която стои зад XRP, призовава Комисията по ценни
Коментари Харесай

Ripple иска от SEC справедливо регулиране – как това ще се отрази на Cardano , XRP, Everlodge ?

Ripple, компанията, която стои зад XRP, приканва Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища да проправи пътя за заслужено контролиране.

Докато Ripple се бори за правдивост, следствията от този юридически спор се усещат в цялата промишленост. Тя визира и други криптовалути като Cardano (ADA) и новаторската платформа Everlodge (ELDG).

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете първокласна отмора на Малдивите

Колко високо може да стигне Cardano (ADA)?

Cardano (ADA), друга водеща криптовалута, наблюдаваше от близко делото Ripple-SEC. Изходът от него може да повлияе на метода, по който монетата ADA и други криптовалути се ориентират в регулаторния пейзаж. Благоприятно решение за Ripple може да сътвори позитивен казус, който евентуално да облекчи регулаторните опасения за Cardano и други планове .



Основателят на Cardano, Чарлз Хоскинсън, неотдавна съобщи, че ADA в последна сметка ще се трансформира в “ най-голямата криптовалута в света “. Тази смела визия и продължаващите старания за създаване ускориха репутацията на Cardano като криптовалута с капацитет за дълготраен напредък.

Поради всички тези аргументи специалистите предвиждат, че до края на 2023 година монетата Cardano може да се търгува на цена от $0.37 .

Последици за XRP (XRP)

Най-непосредственото влияние на делото Ripple-SEC, несъмнено, е върху самата XRP. Класифицирането на XRP като скъпа книга може да има обилни последствия за търговията с нея, листването ѝ на тържищата и цялостното ѝ пазарно показване. При удобно решение XRP може да възвърне предходната си значителност, до момента в който неподходящият излаз може да сътвори дълготрайни провокации.

В последните вести за XRP Whale Alert оповестява, че Ripple Labs трансферира зашеметяващите милиард XRP , освобождавайки ги от ескроу в четири огромни транзакции. С предан екип и устойчива общественост XRP продължава да работи за превъзмогване на регулаторните си спънки.

Ето за какво, в случай че успее, това може в допълнение да затвърди позицията на XRP като дълготраен състезател в крипто промишлеността. В резултат на това пазарните анализатори остават оптимистично настроени, защото предвиждат, че до декември 2023 година цената на XRP ще доближи $0.79 .

Everlodge (ELDG): Фар на нововъведенията

В този нерешителен регулаторен климат се открояват новаторски планове като Everlodge (ELDG). Everlodge е пионер в решенията на пазара на недвижими парцели, като предлага частична благосъстоятелност и бистрота. С действителните си връзки с пазара на недвижими парцели, възлизащ на $280 трилиона , Everlodge може даже да задмине Cardano и XRP.

Една от най-съществените спънки за нахлуване на пазара на недвижими парцели е високата цена на парцелите. Everlodge отстрани този проблем, като вкарва частична благосъстоятелност . С други думи, тя ще цифровизира първокласни вили и парцели в NFT. След това тези NFT ще бъдат фракционирани. По този метод всеки може да има отчасти вила на цени от $100.

Everlodge Rewards Club също по този начин разрешава на членовете да печелят безвъзмездни нощувки в разнообразни парцели. Освен това Everlodge дава опция на членовете да препродават разпределените им безвъзмездни нощувки и дава опция на потребителите да трансфорат своите привилегии в въздържан приход. Това го прави примамливо предложение за всички вложители.

Притежаването на ELDG е ключът към приемането на достъп до този клуб за награди за ръководство и стейкинг. Понастоящем един ELDG коства единствено $0.016 , защото се намира в стадий 2 на предварителната си продажба. Тези, които са го закупили първоначално, се радват на 60% ROI . Но специалистите плануват скок до $0.035 преди края на предварителната продажба – 118% ROI за тези, които я купят в този момент.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG)

Уебсайт: https://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР