Ринго Стар отново отложи част от концертите от лятното турне

...
Ринго Стар отново отложи част от концертите от лятното турне
Коментари Харесай

Ринго Стар отложи 12 концерта заради коронавирус

Ринго Стар още веднъж отсрочи част от концертите от лятното турне на "Ол Стар бенд ", откакто двама от членовете на групата се заразиха с COVID-19, заяви ДПА.

"Много съжаляваме, че разочароваме почитателите. Чудесно бе да се върнем още веднъж на път, на турне и се забавлявахме доста да свирим за всички вас. Но както добре знаем, Коронавирус към момента е тук и макар, че сме деликатни, такива неща се случват ", сподели някогашният барабанист от "Бийтълс " в изказване, оповестено на уеб страницата му. То бе огласено часове преди планувания концерт в Ийстън, Пенсилвания.

Клавиристът Едгар Уинтър и китаристът Стив Лукатър са дали позитивни проби за COVID-19. Концертите от турнето бяха планувани за 2020 година, само че трябваше да бъдат отсрочени поради настъпването на пандемията от новия ковид.

Турнето на групата през 2022 година стартира в края на май, а на 7 юни Стар заяви, че Уинтър е с COVID-19, само че че групата ще продължи изявите. След като в събота и Лукатър се оказа с позитивен тест за ковид, бандата бе принудена да отсрочи за есента останалите 12 концерта от турнето - в Пенсилвания, Роуд Айлънд, Мериленд, Масачузетс, Вирджиния, Джорджия и Флорида, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР