Рилски спортист приключи годината без загуба в НБЛ, след като

...
Рилски спортист приключи годината без загуба в НБЛ, след като
Коментари Харесай

Рилски спортист завърши годината без загуба в НБЛ

Рилски състезател завърши годината без загуба в НБЛ, откакто и в последния кръг от 2022-а победи с 83:68 (23:15, 25:23, 18:9, 17:21) Балкан като посетител. Успехът е 11-ти подред за самоковския отбор, до момента в който ботевградчани са с баланс 8-3.

Срещата в „ Арена Самоков “ стартира добре за баскетболистите на Людмил Хаджисотиров и още след първите 10 минути те към този момент имаха задатък от 8 точки, които до почивката усилиха на 10. След нея превъзходството им продължи, като в третата част разрешиха на противника си да вкара едвам 9 точки. Въпреки че Балкан съумя да завоюва заключителната четвърт, времето не беше задоволително за поврат на „ зелените “.

Димажио Уигинс беше най-резултатен за Рилски състезател със 17 точки, 15 наниза Йордан Минчев, с 12 се разписа Чавдар Костов. За Балкан Калвин Годфри осъществя 14 точки, а 12 добави Христо Захариев.

Снимка: НБЛ 

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР