Рикардиньо ще се опита да си издейства по-добри условия в

...
Рикардиньо ще се опита да си издейства по-добри условия в
Коментари Харесай

Агентът на Рикардиньо иска по-добри условия за клиента си

Рикардиньо ще се опита да си издейства по-добри условия в Левски. За задачата у нас дойде Филипе Бетанкур, който го съставлява, оповестява " Мач Телеграф ". Нападателят подписа за 3 години, откакто пристигна от Гремио при започване на актуалната 2023. Сега обаче се надява, че ще изкара нещо от горната страна на парите, които взема сега.

В такава обстановка е и Уелтън. Неговият сътрудник мина по-рано през София, с цел да види какво му оферират от " Герена ". На този стадий обаче Левски не е получил отговор от него.

Иначе " сините " имат в редиците си двама бразилци, за които са спокойни. Това са Цунами, който възобнови контракта си, както и Роналдо. Последният бе спряган за трансфер в Ростов, само че е дал знак управлението, че няма да се разочарова, в случай че предлагането от Русия бъде отхвърлено, тъй като се усеща чудесно у нас. Така, както и Дарлан. Нисичкият халф не е на себе си, откакто вкара първото си попадение за Левски, а то се оказа и победно. " Закрихме 2023 година с победа като посетител.. Супер благополучен съм за първия си гол с фланелката на Левски. Благодаря ти, Боже! ", написа той.

Иначе Рикардиньо си пожела " сините " да вървят единствено с победи през новата година.
 Димитър Костадинов: Връщане обратно няма! Дано не се стигне до неприятни неща!
Димитър Костадинов: Връщане обратно няма! Дано не се стигне до неприятни неща!

Ето какво добави
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР