Ридли Скот ще работи с Ал Пачино и Робърт де

...
Ридли Скот ще работи с Ал Пачино и Робърт де
Коментари Харесай

Лейди Гага става убийцата Гучи

Ридли Скот ще работи с Ал Пачино и Робърт де Ниро. Великият режисьор желае титаните да вземат участие в бъдещия му филм, отдаден на стилната империя „ Гучи “, чиято история е изпълнена с трагични събития. Сега продуцентите на Метро Голдуин Майер договарят освен със звездите от „ Кръстникът “, само че и с Адам Драйвър, Джаред Лето, Джак Хюстън и Рийв Карни, оповестява Deadline. В основата на сюжета е книгата на Сара Гей Фордън „ Домът на Гучи: сензационна история за ликвидиране, полуда, искра и лакомия “.

Във фокуса е ориста на Патриция Реджани – някогашна брачна половинка на Маурицио Гучи. За образуване на убийството му през 1995-а тя е наказана на 29 години и излежава 18 от тях зад решетките. През 2016-а е освободена за положително държание. В нейната роля влиза Лейди Гага.  Маурицио Гучи – внук на създателя на стилната империя Гучо Гучи, е убит от наемен палач пред офиса си в Милано на 27 март 1995-а. Патриция има две дъщери от него, само че все пак е изоставена поради друга жена. Децата й се отдръпват от нея, а по време на сензационния правосъден развой е нарочена от медиите за жестока и пресметлива „ черна вдовица “. Междувременно Патриция Реджани претърпява интервенция от мозъчен израстък. 

Ридли Скот ще стартира фотосите на „ Гучи “, откакто приключва работата по „ Последният двубой “ с Адам Драйвър, Бен Афлек и Мат Деймън.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР