Ричард Гиър не е лишен от вниманието на феновете. Той

...
Ричард Гиър не е лишен от вниманието на феновете. Той
Коментари Харесай

Вик от душата на Ричард Гиър: „Никой от нас няма да се измъкне оттук жив…“

Ричард Гиър не е лишен от вниманието на почитателите. Той е обичан целия свят и няма потребност от ненужна реклама. Но негова обява във фейсбук провокира цяла стихия от страсти.

Предлагаме на вашето внимание превода на това прелестно писмо. В него всяка дума е пропита с откровеност и бездънен смисъл.

„ Майката на един от моите другари от самото начало водеше здравословен метод на живот. Предпочиташе единствено здравословна храна, не пиеше и не пушеше, спортуваше и се опасяваше да се появи на слънце без предпазен крем.

Тя непрекъснато се консултираше с диетолози и физиотерапевти, като прецизно спазваше техните наставления. Можем да кажем, че беше леко захласната от здравето си.

Сега тя е на 76 години и е диагностицирана с рак на кожата, както и рак на костния мозък. В допълнение, дамата има остеопороза в тежък стадий…

Бащата на мой другар не се отхвърляше нищо. Никога не е спортувал и обичаше да си похапва до насита, намазвайки бекона непосредствено с масло. Можеше да си разреши да пие и да се пече на плажа, до момента в който кожата стартира да се лющи.

Може да се каже, че през целия си живот той плюеше на препоръките на лекарите и живееше по този начин, както му харесваше. Днес той е на 81 години и лекарите споделят, че има здраве, на което младежите завиждат.

Колкото и да се пробвате, в никакъв случай не можете да се скриете от вътрешната си отрова. Рано или късно тя ще ви доближи. Както сподели неизлечимо болната майка на моя другар: „ Ако знаех по какъв начин ще свърши животът ми, в никакъв случай нямаше да чувам лекарите, а щях да пребивавам за личното си наслаждение. “

Това е животът и никой от нас няма да излезе жив отсам. Така че не се отнасяйте към себе си като към нещо второстепенно. Докато има време, би трябвало да живеете за свое наслаждение. Защото на следващия ден може да е прекомерно късно.

Затова правете каквото желаете. Яжте вкусно, изгаряйте на слънже, не се колебайте да бъдете мързеливи. Бъдете глупави и странни, само че бъдете себе си. В последна сметка за всичко останало просто няма време! “

В тези простички думи е прикрит в действителност бездънен смисъл.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР