Рибите са невероятно честни хора. Освен това са склонни към

...
Рибите са невероятно честни хора. Освен това са склонни към
Коментари Харесай

Любимите десерти на зодия Риби

Рибите са необикновено почтени хора. Освен това са склонни към взаимни отстъпки във всяко едно от отношение - от работата, до желанията в храненето.

Представителите на тази зодия са едни от най- огромните фенове на сладките изкушения. Най- значимото за тях е да има огромно обилие и сладкия бар да е постоянно зареден.

Въпреки това обаче те не са лакоми и могат да се изправят против всяко прелъщение. Foodpanda, подбра обичаните десерти на зодия Риби:

Крем карамел

Крем карамелът издава чувствения манталитет на представителите на зодия Риби. Екзотичният му усет разсънва всичките им сетива:)

via GIPHY

Цедено мляко с боровинки

Рибите са ценители на натуралните артикули и домашно приготвените десерти. Ето за какво те биха се зарадвали на купичка с цедено кисело мляко, гарнирано с домашно сладко от боровинки ;)

Чийзкейк

Съчетанието сред сладко и солено не се харесва на всеки, само че несъмнено е измежду първите десерти в класацията на представителите на зодия Риби ;)

via GIPHY

Шоколадови бисквити – Кой не обича шоколад? Особено, в случай че е естествен. Хрупкав блат и шоколад, съчетани в една бисквита биха разтопили сърцето на Рибите:)

Тиква

Печена тиква с мед и орехи често участва в менюто на зодия Риби, изключително през студените месеци. Това е здравословен десерт, които с изключение на, че е доста апетитен и изобилен е и потребен за организма

И още за зодиите и техните изкушения:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР