Риана празнува първата си номинация за Златен глобус за филма

...
Риана празнува първата си номинация за Златен глобус за филма
Коментари Харесай

Риана с първа номинация „Златен глобус“ за „Черната пантера: Уаканда завинаги“

Риана чества първата си номинация за " Златен глобус " за кино лентата " Черната пантера ": Уаканда вечно “ за своя саундтрак „ Lift Me Up “.

Емблематичната певица, която означи дълго чаканото си завръщане в света на музиката с трака за кино лентата на Marvel , се обърна към обществените мрежи, с цел да означи достижението си със своите почитатели.

„ Life Me Up “ на Риана е номинирана и в категорията за най-хубава истинска ария . Тя бележи първия солов релийз на Рири от 2017 година насам и е съвършено завръщане преди нетърпеливо предстоящото ѝ шоу на полувремето на Супербоул през февруари идната година.

Феновете на Риана също отпразнуваха огромното достижение в кариерата на певицата и заляха Туитър с отговори и похвали за номинацията.

„ Тя заслужава да завоюва всички награди, за които е номинирана!!! ", разяснява консуматор на Twitter.

Друг почитател добави: " Lift Me Up “ би трябвало да завоюва премията за най-хубава ария. Има ли някой, който да не се разплака на тази част? Буквално... #GoldenGlobes. "

Риана ще се състезава с Лейди Гага и Тейлър Суифт - както и със саундтраците от филмите " Пинокио " на Гийермо дел Торо и " RRR " .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР