Риалити звездата Ким Кардашиян лъсна чисто гола в нова снимка,

...
Риалити звездата Ким Кардашиян лъсна чисто гола в нова снимка,
Коментари Харесай

Ким Кардашиян лъсна чисто гола

 20-2 Риалити звездата Ким Кардашиян лъсна чисто гола в нова фотография, добита от американския уебсайт за звезди „ Ти Ем Зи “. Кадърът е бил предопределен за обложка на новия албум на брачна половинка й, рапърът Кание Уест.

Сегашната обложка на музикалната компилация Ye, която излезе преди седмица, съставлява декор на планините в Уайоминг, където са правени записите. „ Мразя, че съм биполярен. Страхотно е! “, е изписано с дребни букви в средата на фотоса по концепция на ексцентричния реализатор.

Корицата провокира много позитивни реакции от неговите почитатели, което евентуално подсказва за това, че е взел вярно решение, поради първичната, надалеч по-шокираща концепция на рапъра.  Централна роля в нея играе брачната половинка на Уест Ким Кардашиян – освен това в напълно позната светлина. На фотографията, направена от самия Кание, риалити звездата е надупена чисто гола, легнала по стомах на ръба на матрак. Огромният й бюст се обрисува напълно ясно отстрани, само че фокусът е върху известните й задни елементи, изложени фронтално на показ.

Според непосредствен до звездното семейство фотографията в последна сметка е била отхвърлена поради прекомерно подчинената и унизителна поза на Ким.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР