Риалити звездата Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън са скъсали и

...
Риалити звездата Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън са скъсали и
Коментари Харесай

Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън се разделиха

Риалити звездата Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън са скъсали и са решили да бъдат единствено другари, оповестяват източници, близки до двойката, пред E! News.

Вътрешните източници споделят, че въпреки двойката да изпитва " доста обич и почитание един към различен ", те са открили, че динамичността на дългите дистанции и натоварените им графици " вършат поддържането на връзка в действителност мъчно ". Раздялата е станала през миналата седмица.

Пит прекарва част от лятото в Австралия, където работи по кино лентата " Магьосници! ". Що се отнася до Ким, тя продължава да отглежда четирите си деца - Норт, Псалм, Чикаго и Сейнт, дружно с някогашния си брачен партньор Кание Уест.

" Разводът с Кание напредва ", споделя различен вътрешен източник пред E! News. " Двамата са щастливи, че могат да дружно да гледат децата си обикновено. "

Още през ноември източник удостовери пред E! News, че Пийт и Ким публично се срещат. Тогава той съобщи, че и двамата са в действителност щастливи да видят накъде ще се развие това. " Пийт ѝ е споделил, че не желае да се вижда с никой различен ", означи източникът. " Тя споделя на близки хора, че връзката не е супер сериозна, само че не се вижда с никой различен... Ким се пробва да не прави от това огромна работа, само че е супер влюбена в него. "

Двойката си замени целувка за първи път, когато Ким беше водеща на Saturday Night Live през октомври, а романсът им се разгорещи през идващите месеци.

" Беше театрална целувка, само че въпреки всичко имаше дребна тръпка ", сподели Ким в подкаста Not Skinny But Not Fat през април. " Не беше супер, бясно възприятие. Няколко дни по-късно си споделих: " Хм, има някаква тръпка ", сподели тя, преди да си спомни, че Пийт пропусна афтър празненството след SNL. " По-късно се замислих за това. Казах си: " По дяволите, той е единственият човек, който не пристигна ".

След като двамата направиха нещата публични, той продължи да се сближава с децата ѝ и даже направи бърза епизодична роля в шоуто ѝ " Кардашиян " по Hulu. Очаква се Пийт да се появи във втория сезон, който ще дебютира тази есен, съгласно филмовия откъс, в който се загатва, че двойката си взема душ дружно. По-рано

Миналия месец Пийт даде да се разбере, че желае да си сътвори семейство един ден, като съобщи в предаването " Hart to Hart " на сътрудника си комик Кевин Харт, че да имам деца е " огромната му фантазия ". Той показа: " Това е нещо, за което се приготвям сега, пробвам се да бъда колкото се може по-добър като мъж, да се развъртвам и да ставам все по-добър, тъй че когато това се случи, просто да е по-лесно. "

Още тогава почитатели на звездите се усъмниха, че нещо не е наред, тъй като Ким към този момент има четири деца и не може да износи повече поради физически проблем.

Неотдавна източник изясни пред E! News по какъв начин двойката се пробва да направи по този начин, че връзката им от разстояние да проработи, до момента в който Пит снима в Австралия. " Когато са разграничени, те са в непрекъсната връзка ", споделя вътрешен източник. " Ким обожава това, че той постоянно я разсмива и в действителност я радва, когато беседват ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР