Резултатите от генетичен анализ, направен на шега, внезапно разкрили тайна

...
Резултатите от генетичен анализ, направен на шега, внезапно разкрили тайна
Коментари Харесай

Жена си направила на шега ДНК тест и научила шокираща истина за сина си

Резултатите от генетичен разбор, изработен на смешка, ненадейно разкрили загадка отпреди 12 години. Семейството към момента се пробва да се оправи с това.

Защо пък не, концепцията е отлична

Веднъж жителите на Юта Дона и Ванър  Джонсън купили комплект за домакински генетичен тест. Струвало им се като добра концепция да тестват своята ДНК и да схванат повече за фамилията си. Но резултатите от разбора ги шокирали: пробата посочил, че Уонър не е биологичен татко на 12-годишния им наследник!

Според американеца, когато погледнал документите и видял думата „ незнаен “ в графата за татко, той не могъл да повярва на очите си. Навремето той дарил сперма за инвитро процедура, която била сполучлива.

Съпругата му забременяла и родила момченце, което Ванър отгледал като собствен наследник, без нито за момент да се усъмни във връзката им, написа английският таблоид The ​​Sun.

Какво се случило?

Двойката стартира следствие и открива, че яйцеклетката на Дона е била неправилно оплодена със сперма на различен мъж. От клиниката отказали да оповестят името на биологичния татко.

Разкритата истина прекатурва живота на фамилията. Според Уонър страстите бушували в него и той не знаел какво да прави с тях. Човекът се хванал за единствената капка, която не му разрешила да изпадне в обезсърчение – любовта към сина му.

Дона също била доста смутена. Тя вървяла по улиците и гледала минаващите мъже, чудейки се кой от тях може да е биологичният татко на сина й. Несигурността я измъчвала, само че след дълго разискване двойката решила да не споделя нищо на момчето и да не помни за тази история.

Неловкият диалог

Но нямало по какъв начин да избият всичко от главите си и година по-късно Джонсън създали първите си опити да намерят биологичния татко на детето си. В медицинския център за инвитро процедурите ги посрещнали с информация за мъжа, чиято сперма са употребявали за оплождане на яйцеклетките на Дона.

Станало ясно, че донор е мъж на име Девин Макнел от Колорадо и му се обадили по телефона. Последвал неуместен диалог. Новината, че има 12-годишен наследник, шокирала Девин, само че той изискал да се срещнат и скоро дошъл в Юта със брачната половинка си Кели.

Семействата се съгласили да заведат обособени каузи против клиниката, позволила съдбовната неточност. Те са твърдо решени да търсят правдивост по правосъден път – даже това да отнеме години.

А фамилията решило да признае истината на дребния Тими. „ Казах му, че възприятията ми не се трансформират “, спомня си Ванър, а Тим сподели: „ Все още си мой татко. “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР