Резултати от лидерските битки на парламентарния вот в някои от

...
Резултати от лидерските битки на парламентарния вот в някои от
Коментари Харесай

Кой победи в лидерските битки на вота?

Резултати от лидерските борби на парламентарния избор в някои от регионалните градове в страната бяха оповестени от " Маркет линкс " след приключването на изборния ден, съобщи БТВ.

Според социолозите победител от конкуренцията сред водачите на листи в София Бойко Борисов (ГЕРБ) и Христо Иванов (ДБ) е министър председателят с 21,8% против 19,1% извоювани гласове.

Във Варна печели здравният министър проф. Костадин Ангелов (24,8%), който мери сили с лидера измежду кандидат-депутатите от Има Такъв Народ и водач на партията Слави Трифонов (15,2%). Проф. Ангелов бие претендента на Има Такъв Народ и във Велико Търново Андрей Чорбанов съотвено с 25,3% против 23,6%.

Водачът на листата на ГЕРБ/СДС в Бургас Любен Дилов също печели борбата сред тези две партии в интерес на обединението, като за него са дали своят вот 17,9% против 15,1% за претендент на Има Такъв Народ И. Вълчев.

Борисов пък записва втора лидерска победа на сметката си като лидер на листата на ГЕРБ/СДС в Пловдив с 23,9% против Т. Йорданов, с който също кръстосаха шпаги. За Йорданов са дали своят вот 19% от гласоподавателите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР