Резултатът невинаги е най-точното отражение на усилията. Още по-малко на

...
Резултатът невинаги е най-точното отражение на усилията. Още по-малко на
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Резултатът невинаги е най-точното отражение на усилията

" Резултатът не всеки път е най-точното отражение на напъните. Още по-малко на капацитета. "

Това написа във фейсбук страницата си някогашният ръководител на парламентарната група на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров, което се явява първи самобитен коментар на изборните резултати от 2 април.

Вчера Централната изборна комисия разгласи резултата при 100 % обработени протоколи (преди повторната проверка) и той сподели близо 2 на 100 преднина на ГЕРБ пред обединяването " Продължаваме промяната-Демократична България ".

До момента нито ГЕРБ, нито Политическа партия и Демократична България са коментирали публично с претекста, че при този фотофиниш би трябвало да се изчакат окончателните резултати. ЦИК би трябвало да ги разгласи до 6 април, а новият състав на новия парламент - до 9-и.

Ето цялостния текст на изказването на Гюров:

" Днес е време за равносметка. Резултатът не всеки път е най-точното отражение на напъните. Още по-малко на капацитета. А той имам вяра, че занапред ще се развива.

Благодаря на всички, които поддържаха обединението ПП-ДБ и мен персонално. Вашето доверие задължава и ние няма да пожалим старания в устрема си да го запазим.

И не на последно място - имам щастието да бъда част от един необикновен екип от смели и самоотвержени хора. Вярвам, че дружно можем и ще реализираме доста. За мен е чест да ви назовавам другари! "


Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР