Резултатът е съвсем закономерен, втора година полагаме усилия да представим

...
Резултатът е съвсем закономерен, втора година полагаме усилия да представим
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Реденето на бъдещия кабинет ще става под американско влияние

Резултатът е напълно законосъобразен, втора година поставяме старания да представим настояща опция в българската политика. Има други възможности, които са предлагани и стартирани от турското и американското посолство. Влизането в Народното събрание е просто една от задачите, главната ни цел е смяна на България. Това сподели за Bulgaria ON AIR ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Президентът Радев сподели преди две седмици, че е въвел " зеления документ " поради напън от Европейски Съюз. Нормално е да имаме толкоз инфектирани, намираме се в сезона, в който острите респираторни болести порастват. Това ще бъде през идната и по-следващата година. Ако в този момент не се противопоставим на тези неуместни ограничения, ще свикнем всяка година да бъдем затваряни. Миналата година имаше доста сериозен боязън, в този момент този боязън го няма. По-важното е да създадем България почтено място, в което хората получават почтено възнаграждение за своя труд. И страна, която сама да взема своите решения за бъдещето. Реденето на бъдещия кабинет ще става под американско въздействие ", добави още Костадинов.

" С концепцията да се направи държавно управление непременно. Вижте обрата в държанието на Слави Трифонов. Не ни тормози това, че щели сме да бъдем в изолираност. Ние сме в изолираност от 7 години, откогато съществува " Възраждане ". Не считам, че имаме общи политики с ГЕРБ и Движение за права и свободи. За 12 година демонстрираха, че тяхната политика надминава в антибългарските си измерения политиката на всички османски султани и византийски императори. Ще желаеме анулиране на изборите в Турция, тъй като считаме, че са артикул на непозната интервенция. Те са брутално външно вмешателство във вътрешните ни работи. Имаме парламентарна група на Турция. Цялата държавна медийна машина в Турция беше впрегната да гласоподава за " нашия съотечественик ". Искаме ли противозаконна етническа партия да бъде първа мощ в България? ", сподели Костадинов.

Костадинов се разгласи за незабавни ограничения за превъзмогване на здравната злополука, а по думите му ограниченията против ковид у нас са дискриминационни. От " Възраждане " считат да търсят поддръжка в Народно събрание, с цел да отнесат въпроса със " зеления документ " и Ковид ограниченията до Конституционния съд.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР