Резултатът е напълно закщономерен, призна треньорът на Локомотив Пловдив Александър

...
Резултатът е напълно закщономерен, призна треньорът на Локомотив Пловдив Александър
Коментари Харесай

Тунчев: Със Славия играем трудно, доволен съм от момчетата

Резултатът е изцяло закщономерен, призна треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев след равенството (1:1) на тима му със Славия на Овча купел.

" Ситуациите бяха повече през първото полувреме, само че мачът беше равносилен. На този сложен терен не успяхме да осъществяваме втори гол. Славия играе добре през този сезон. С оглед обстановките резултатът е действителен. Теренът доста ни затрудни и двата тима.

Преди началото на мача имахме настройката да победи, само че тук играем по традиция мъчно. Пак споделям, че с оглед развиването на дуела, точката ни задоволява.

Остава ни още един доста значим мач за нас. Виждате, че който подцени Ботев Враца, бере кахъри. Ние ще се стараем да го спечелим, освен това с добра игра.

Равносметката от полусезона? Не стартирахме добре, само че последователно намерихме нашия темп и причнавам, че не мога да не съм удовлетворен от момчетата ", приключи Александър Тунчев.
Свързани вести Славия и Локо си стиснаха ръцете за 1:1, анулираха гол на пловдивчани Двама юноши в групата на Локо Пд за Славия
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР