„Резултатът беше очакван, той беше произведен от два фактора –

...
„Резултатът беше очакван, той беше произведен от два фактора –
Коментари Харесай

Доц. Стойчев: Резултатът беше очакван, той беше произведен от два фактора – Рашков и машините

„ Резултатът беше предстоящ, той беше създаден от два фактора – Бойко Рашков и машинно гласоподаване, до степен да отхвърля хората да гласоподават. Това сподели по Нова телевизия политологът доцент Стойчо Стойчев.

По думите му вотът с машини е тест за сръчност с всички екрани за удостоверение – „ тези интервенции за хора, които си теглят пенсиите от банкомат са комплицирани “.

По думите му през ноември вместо да имаме висока интензивност, при нас тя е доста ниска. Хората, които са цифрово по-добре от електората на Демократична България и Политическа партия в действителност надвиват.

„ Активността на Бойко Рашков беше като за последно, като че ли на следващия ден няма да пристигна. Той доста етнизира своите интервенции. Те бяха съсредоточени в ромския етнос, което го инкриминира и не е обикновено за страна в 21 век “, сподели Стойчев.

Според него, когато подлагаш на напън един етнос да не върви да гласоподава и стартира да нарушава законите.

„ Във всяка махала има барони, лихвари. Те са посредници, а когато редовно ги пресираш те ще се легитимират и Министерство на вътрешните работи ще има проблем в махалите “.

По думите му това не е победа на Кирил Петков и Асен Василев, а на Румен Радев, тъй като те са неговите хора. „ Това е партията на Радев, която не се случи “, добави политикът.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР