Резервациите при тях са основно за Нова година. Търсят се

...
Резервациите при тях са основно за Нова година. Търсят се
Коментари Харесай

Офертите за празниците достигат 300 евро за къща

Резервациите при тях са главно за Нова година. Търсят се къщи в китни селища, да има всички екстри на градския живот, само че да е диво, са претенциите на туристите, описват оператори пред " Труд ".

В Пиринско има много селища, които оферират такива условия. Това се най-вече екоселища в региона на Огняново, Гърмен, Марчево, Лещен, Ковачевица, село Баня, край Банско и още десетки такива дестинации.

Къщите за един уикенд с една нощувка варират от 130 лв. до 300 евро според какъв брой е огромна. В Лещен има къщи, които събират до четири фамилии. Има и атрактивни екокъщи, построени от глина.Tе пък се наемат против 150 лв. за уикенд.

В региона на Огняново са най-търсените къщите за посетители поради минералната вода, има басейни и гостите си вършат разнообразни процедури. Предлагат се и лековити вани.

Най-характерно за тези къщи е, че там се гощават гостите с домашна и вкусна храна. Могат да опитат вино от боровинки, брани в гората, закуската е домашни баници и млинове. Въртят се чевермета по поръчка. Сервира се домашно мляко и сирене.

Къщите са желани и поради Коронавирус, тъй като е обезпечено, че фамилиите ще бъдат сами и няма заплаха от заразяване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР