Рейтингът за работата на американския президент Джо Байдън се срина

...
Рейтингът за работата на американския президент Джо Байдън се срина
Коментари Харесай

Байдън с най-ниско ниво на рейтинг от началото на мандата

Рейтингът за работата на американския президент Джо Байдън се срина до рекордно ниски равнища от 46%, откакто радикалните талибани превзеха Афганистан, сочи анкета на Ройтерс.

Това е най-ниската оценка за Байдън за интервала на целия му доскорошен мандат като държавен глава.
 Ричард Ран: Икономиката на Байдън е цялостна с проблеми, които си е предизвикала сама Ричард Ран: Икономиката на Байдън е цялостна с проблеми, които си е предизвикала сама
Потискащо е да се види по какъв начин лицата, определящи политиката на държавното управление, повтарят непрестанно едни и същи неточности, да вземем за пример с Афгани...

Само за една седмица рейтингът на поддръжката на президента е спаднала със 7%, което също е рекорден спад.

В анкетата на Ройтерс са взели участие пълнолетни жители. Броят на респондентите не е посочен. Информация за статистическата неточност също не се дава.

След изтеглянето на по-голямата част от западния боен контингент от Афганистан, талибаните започнаха огромна интервенция за определяне на надзор над страната. Бойците от придвижването влязоха в Кабул на 15 август без пердах и в границите на няколко часа откриха цялостен надзор над афганистанската столица. Афганистанският президент Ашраф Гани съобщи, че подава оставка, с цел да предотврати кръвопролития, и. Влиятелните локални политици Хамид Карзай, Абдула Абдула и Гюлбедин Хекматияр сътвориха Координационен съвет за спокойно прекачване на властта от предходното държавно управление към талибаните. Западните страни изтеглят своите жители и чиновници на посолството от страната.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР