Рейчъл Рей е създателка на хиляди рецепти и с още

...
Рейчъл Рей е създателка на хиляди рецепти и с още
Коментари Харесай

Великите готвачи: Рейчъл Рей

Рейчъл Рей е създателка на хиляди предписания и с още по-голямо предпочитание тя продължава да измисля нови всеки ден. Независимо дали сте умел готвач, гладни домакини, които се чудят с какво ядене да изненадат фамилията си, или просто любопитни почитатели на кулинарията, които търсят ентусиазъм на всички места, Рейчъл Рей несъмнено има какво да ви предложи.

Известната брюнетка е родена на 25 август 1968 година в малко градче в Съединени американски щати в семейство на гастрономи. Първоначално тя е работила в хранителния отдел на прочут американски повсеместен магазин, преди да стартира да ръководи една от най-популярните хранителни вериги в Ню Йорк.

Когато навършва 20 години, Рейчъл се реалокира да живее в огромния мегаполис, където с доста непримиримост и работа стартира да гради кариера като телевизионна водеща. От доста години насам новаторската готвачка сполучливо води кулинарни излъчвания с нейния личен и самостоятелен жанр.

Шеметната ѝ кариера започва през 2002 година с готварските излъчвания 40 $ дневно и Ястия за 30 минути. След време тя издава поредност от книги, свързани с храненето и метода на живот на американците.

През 2005 година стартира да излиза от щемпел списанието ѝ Всеки ден с Рейчъл Рей, с което печели любовта на всички заети домакини. Мнозина са на мнение, че в кулинарията тя е това, което е Коко Шанел в света на модата.

 Предаване на Рейчъл Рей

Рейчъл счита, че едно сполучливо намаляване не би трябвало да включва изтощителна диета, а специфичен метод, построен върху повече придвижване и по-малко храна. Тя предлага на своите фенове превъзходни предписания и доста потребни препоръки.

Рейчъл Рей може би е единственият кулинар, който не има ресторант, в който феновете на висококачествените и неповторими блюда могат да се поглезят. Но едва ли това има огромно значение за нея, защото към днешна дата тя е вторият най-богат майстор-готвач в света.

Годишните доходи на протежето на Опра Уинфри възлизат на 18 милиона $ и то единствено от кулинарните ѝ книги и излъчвания, без да се счита присъединяване ѝ в разнообразни рекламни акции.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР