Ревността е неприятно чувство. Когато е в излишък, това може

...
Ревността е неприятно чувство. Когато е в излишък, това може
Коментари Харесай

Жените от тези три зодии са ревниви

Ревността е неприятно възприятие. Когато е в остатък, това може да докара до разрушение на връзка, другарство или други взаимоотношения с хората. Освен това постоянно ни кара да се фокусираме върху нещата, които ни липсват, вместо да се съсредоточим върху това, което имаме и да му се любуваме. Нека разберем дамите от кои зодии са същински ревностни.

Скорпион

Жените зодия Скорпион обичат да управляват нещата. Така демонстрират угриженост.
Скорпионите имат комплицирана персона, което може да ги направи сложни за схващане. Те могат да бъдат импулсивни, собственически настроени и да реагират доста прочувствено на дреболии.

В същото време те обичат да управляват обстановката и имат възприятие за власт и надзор над всичко, заради което не понасят, когато нещо не им върви. Една на пръв взор почтена обстановка може да ги извади от равновесие.

Те желаят колегата си единствено за себе си и са извънредно любопитни какво прави и с кого се среща. Това обаче не се дължи на тяхната неприятна воля, а по-скоро на необикновена демонстрация на грижа. Те имат вяра, че знаят най-добре по какъв начин да се грижат за някого.

Козирог

Жените Козирог обичат да бъдат най-хубавите. Понякога завиждат на триумфа на другите. Те са извънредно амбициозни и макар че на пръв взор наподобяват хладни и дистанцирани, те в действителност умеят да крият страстите и възприятията си.

Те ревнуват освен колегата си, само че и обстановки, когато някой се окаже по-добър в нещо или по-ценен от тях. Преди всичко те не желаят да бъдат авариен проект и ненавиждат да губят. Те се усещат най-добре, когато са най-хубавите и побеждават. Второто място им предизвиква горест и злоба.

Рак

Ракът не обича да управлява нещата. Неговата ревнивост произтича от неналичието на самочувствие. Жените Рак са една от тези зодии които са извънредно ревностни. Това обаче се дължи на страха от загуба на обичан човек, а оттова и на комплекси и неустановеност.

Те нямат потребност да ревизират или управляват колегата си, вместо това от време на време употребяват прочувствено изнудване. Раците умеят да убеждават в своята уникалност и да прибавят самочувствие и с помощта на това няма да се поддадат на ревнивост и комплекси.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР