Ревел посреща Пари Сен Жермен в мач от 1/32-финалите на

...
Ревел посреща Пари Сен Жермен в мач от 1/32-финалите на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ревел - ПСЖ, съставите

Ревел посреща Пари Сен Жермен в мач от 1/32-финалите на Купата на Франция. Двубоят е с начален час 21:45 и може да го наблюдавате НА ЖИВО минута по минута на Gong.bg, където ще ви създадем съпричастни към зрелището.

Ревел трябваше да преодолее два противника, с цел да доближи до този стадий, а несъмнено дуелът с ПСЖ ще е празник за всички, свързани с непрофесионалния клуб. Ревел се състезава в шестото равнище на френския футбол и несъмнено е огромният новобранец в дуела.

ПСЖ е в страхотна форма, като влиза в този мач, откакто съумя да завоюва Суперкупата на Франция, където надделя Тулуза с 2:0. Френският исполин несъмнено ще желае нов триумф и ще се забавлява на терена, като се чака да реализира победа с разлика над днескашния противник.

Стартови сформира:

Ревел:  1. Гарсия, 3. Ухафса, 4. Мбулуба, 5. Нгисан, 6. Вию, 2. Бриол, 7. Паласиос, 8. Калметс, 10. Захил, 11. Ритер, 9. Бойер

ПСЖ:  1. Кейлор Навас, 3. Лукас Бералдо, 5. Данило Перейра, 2. Норди Мукиеле, 4. Мануел Угартие, 8. Шер Ндур, 6. Карлос Солер, 10. Рандал Коло Муани, 11. Марко Асенсио, 7. Килиан Мбапе, 9. Гонсало Рамош
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР