Рeugeot сега предлага нов специален модел на E-208: E-208 E-Style.

...
Рeugeot сега предлага нов специален модел на E-208: E-208 E-Style.
Коментари Харесай

Peugeot E-208 и във вариант E-Style

Рeugeot в този момент предлага нов специфичен модел на E-208: E-208 " E-Style ". Версията е основана на равнище на съоръжение Allure и се предлага на цена от 37 475 евро. Новият модел е част от настоящата акция “E-Löwenleasing ” и се предлага онлайн посредством “Peugeot Financing Store ” за 289 евро за период от 24 месеца в Германия. Като спомагателен бонус тази оферта включва и безвъзмездна ePro Wallbox.

Специалното издание се предлага общоприетоо в жълто Agueda и по желание в багра Snow White, Artense Silver, Perla Nera Black, Selenium Grey, Vertigo Blue и Elixir Red. Предлагат се двуцветни 17-инчови (43 см) лети джанти Noma.

Интериорният дизайн включва няколко допълнения като аналогов инструментален панел с 3,5-инчов (8,9 см) екран. Мултифункционалният сензорен екран със 7-инчов пъстър екран (17,8 см), обвързвана навигация и огледален екран (с кабел) обезпечават добър обзор по време на шофиране.
Тапицерията на седалките е направена от дамаска/изкуствена кожа “Lomsa ” в черно с декоративни шевове в розово.

Междувременно E-Style предлага набор от общоприети системи за подкрепяне на лидера, които вършат шофирането по-безопасно и елементарно: усъвършенствано различаване и проявление на пътни знаци в арматурното табло, интензивно предизвестие за овакантяване на лентата с интервенция на кормилото, задни и предни паркинг датчици, акустични и образни и предизвестие за унесеност.

Бордово зарядно устройство с мощ 11 кВт, което разрешава бързо зареждане, отопление на предните седалки и Keyless System Plus се оферират като алтернатива.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР