Рецептата за добро здраве е известна отдавна. Това е смес

...
Рецептата за добро здраве е известна отдавна. Това е смес
Коментари Харесай

Рецептата, с която ще се събудите изпълнени с енергия!

Рецептата за положително здраве е известна от дълго време. Това е примес от естествен мед и розова хималайска сол, която се слага под езика всяка вечер преди лягане.

Хималайската сол е кристална естествена и най-чистата сол на Земята. Тя е благосъстояние от минерали и сила. Съществува отпреди повече 250 милиона години в подножието на Хималаите и съдържа 84 типа минерали и детайли , които са в същото съответствие с детайлите, съдържащи се в човешкото тяло.

 мед лимон хималайска сол iStock

Тази сол е доста специфична, оказва помощ на тялото да се алкализира и сполучливо да се бори с разнообразни болести.

Хималайската сол оказва помощ за регулирането на серотонина, който и доста значим в битката с депресията. Серотонинът е невротрансмитер – химически сътрудник, който контролира мускулните контракции, контролира апетита и болката, телесната температура, кръвното налягане и дишането.

Ако салдото на серотонина се наруши, това може да усили възможностите за пораждане на меланхолия и други разстройства.

Ползите от това да стартирате деня с вода с лимон >>>

Наричан още хормон на съня, защото управлява биологичния часовник, заран възпроизводството на мелатонин понижава и ние се разсънваме. Мелатонинът пази тялото от свободните радикали и забавя процеса на стареене.

Медът е източник на сила и е единствената храна, която няма период на валидност. Ето за какво примес от тези две супер съставки ще ви регенерира.

 мед лимон хималайска сол iStock

Рецепта за примес от мед и хималайска сол

Смесете 5 ч.л. мед с 1 ч.л. хималайска сол и поставете сместа в стъклено бурканче. Всяка вечер преди лягане слагайте малко от тази примес под езика си.

Ще се разсъните отпочинали и цялостни с сила!
.month-theme.image-container { background: url(https://m4.netinfo.bg/media/images/40974/40974849/1600-399-tema-na-meseca.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Кралица на шопинга Ноември -->  EDNA ОБ(Л)ИЧА: 5 публични РОКЛИ ПОД 50 ЛВ за всеки мотив Мода и козметика EDNA ОБ(Л)ИЧА: 5 публични РОКЛИ ПОД 50 ЛВ за всеки мотив  Класа и хубост: Кралица Летисия очарова всички в Куба Кралица на шопинга Класа и хубост: Кралица Летисия очарова всички в Куба  Като Никол Кидман: с фиби и шноли в косите Кралица на шопинга Като Никол Кидман: с фиби и шноли в косите Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР