Рецептата с чесън и лимони за предотвратяване на операция вече

...
Рецептата с чесън и лимони за предотвратяване на операция вече
Коментари Харесай

Вместо Сърдечна Операция! Мощна Отвара От Само 2 Съставки Втвърдява Съдовете! Сърцето-Чисто Ново!

Рецептата с чесън и лимони за попречване на интервенция към този момент е изпробана от немец на име Шрат и споделена във форума на chefkoch.de.

Ако артериите в мозъка са стеснени или пък са калцирани, пийте всеки ден по една чаша дестилат от 30 обелени скилидки чесън и нарязани на кубчета 5 небелени лимони. Цитросите не би трябвало да са изцедени, а нарязани, обръща внимание медикът.

Слага се всичко в миксера и се сипва 1 л вода. Сварява се, като при първото завиране се маха от котлона. Прецежда се в бутилка. Съхранява се на студено. Консумира се всеки ден преди или след главното хранене.

След 3-седмична консумация ще се почувствате като нови: целият ви организъм ще бъде регенериран. Калцирането на кръвоносните съдове и засегнатите от това очи и уши, ще бъде стопирано.

След 3 седмици би трябвало да извършите пауза за 8 дни, а по-късно да повторите лекуването отново за същото време. Това в действителност ще подсигурява вашия триумф. Тази евтина и ефикасна рецепта би трябвало да повтаряте всяка година. Не се тормозете за неприятната миризма на чесъна, тя съвсем не се усеща.

Хората, възвърнали своята разтегливост на кръвоносната система, към този момент ще имат бездънен и спокоен сън, също така няма да им се постанова да вършат обиколки в парка. Тази рецепта е гаранция, че са прескочили интервенцията, освен това плануваната. Чесновият коктейл е сполучлив и при пародонтоза, написа lekuva.net.

Тъй като лекът е на ниска цена и безопасен, взех решение да го изпробам. Вече една седмица го ползвам. Не знам дали сърцето ми ще се избави, само че сигурно храносмилането. Ходя по 2-3 пъти до тоалетна, споделя Шрат, опитал рецептата.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР