Рецепта за сок срещу рака с цвекло Излекувалите се от

...
Рецепта за сок срещу рака с цвекло Излекувалите се от
Коментари Харесай

Рецепта за сок срещу рака – курсът продължава 42 дни

Рецепта за сок против рака с цвекло

Излекувалите се от рак се кълнат в тази рецепта на австрийски доктор: курсът на лекуване е 42 дни!

Рудолф Бройс от Австрия е посветил целия си живот на намирането на най-хубавото естествено лекарство за рака. Той има рецепта за специфичен сок, който дава отлични резултати при лекуването на това заболяване.

Използвайки своя способ, той е излекувал над 45 000 души от рак и други съществени болести.

За 42 дни се пият единствено чайове и този специфичен зеленчуков сок, а главната съставна част е цвеклото.

През тези 42 дни раковите кафези гладуват и умират, до момента в който здравето на целия организъм се усъвършенства.

Сокът на Бройс се прави единствено от екологично чисти зеленчуци без пестициди. Сокът може да се направи и от домашно отгледани зеленчуци:

цвекло – 55% морков – 20% корен от целина – 20% картоф – 3% черна ряпа – 2%

Важно е да се означи, че не трябва да злоупотребявате със сока от цвекло, а да се употребява съгласно потребностите на лечението. Например, за лекуване на рак на черния дроб, Бройс предлага оптималната доза от 500 мл. сок дневно, подготвен по неговата рецепта.

Цвеклото е прочут лек за левкемия. Съдържа аминокиселината бетаин, която има антиканцерогенни свойства. Терапията с цвекло, която включва потреблението на сок от цвекло или настъргано цвекло, потвърдено има позитивен резултат върху левкемията и доста други типове рак, за което свидетелстват хиляди хора.

Редовната консумация на цвекло оказва помощ и против болести, породени от оксидативен стрес, а фибрите, съдържащи се в цвеклото, могат да понижат равнищата на холестерола с до 40%.

Цвеклото е известно и с това, че възстановява кръвното налягане и спомага за поддържането на еластичността на кръвоносните съдове. Цвеклото предотвратява и лекува разширени вени, в случай че се употребява всеки ден за месец, с няколко седмици отмора.

Желязото от цвеклото е мощно средство за пречистване на тялото от отрови и зa изгражданетo на кръвтa. Ето за какво цвеклото е дейно и при лекуване на доста болести, породени от токсичнитe субстанции.

Цвеклото е изключително целесъобразно за бременни, защото е богато на фолиева киселина. Освен това, цвеклото подтиква работата на черния дроб и жлъчния мехур, предотвратява запека, чудесно средство за лекуване на подагра, бъбречни болести и злобен мехур.

Цвеклото оказва помощ при главоболие, зъбобол, дизентерия, болки в костите, кожни и менструални конвулсии.

Вижте още: Кръстосването на палците демонстрира каква персона сте

Цялата терапия е разказана в 3 книги, които са преведени на всички езици. През тези 42 дни той предлага недояждане и пиянство на сокове и чайове. Има и особено формирана чаена примес за лекуване на всички типове рак. За другите типове рак има друг режим на хранене, само че при всички е включен този сок и комбинаци от билки.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР