Ретроградният Меркуриѝ е период, който успява да направи всичко в

...
Ретроградният Меркуриѝ е период, който успява да направи всичко в
Коментари Харесай

Забравете за тези 5 неща по време на Ретрограден Меркурий!

Ретроградният Меркуриѝ е интервал, който съумява да направи всичко в безспорен хаос даже и към най-подредените зодии.

Фазата на Меркурий се случва почти 3 пъти всяка година. А дейностите на събитието от време на време работят пагубно. Ето и какво да избягвате да вършиме по време на Ретрограден Меркурий:

1. Не подписвайте значими документи

Меркурий е планетата на връзката. Когато е в ретроградна фаза, нещата там куцат. Затова избягвайте да взимате значими решения, под които стои вашият автограф. Ако се наложи, четете деликатно текста и задавайте доста въпроси. 

2. Забавете покупката на техника

Не купувайте нова електроника. Ако можете да отложите, вземете си новия смарт телефон след края на Ретроградния Меркурий. Просто техниката по време на този интервал става прекомерно сензитивна.

3. Не клюкарствайте

В идеалния случай това не трябва да го вършим по принцип, само че... По време на Ретроградния Маркурий е по-голям шансът да ви чуят или като цяло да схванат, че сте говорили зад тила им.

4. Не започвайте нови планове

По принцип интервалът е по-подходящ за оценка на обстановките. Периодът носи доста несигурности и по-добре изчакайте, с цел да сте сигурни, че всичко ще е съвършено.

5. Не изпращайте значими известия

Това е интервалът, в който е най-вероятно известието ви в чата да не бъде разбрано вярно или пък даже да го пратите на неверен човек. По-добре говорете очи в очи.

Източник thumbnail: Deagreez/Pobytov/Deagreez

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР